Datin ganu gersang ngentot adik ipar jepang lagi tidur baju kuning mp4

Posted by / 09-Aug-2015 13:58

Tajuk dia" Fruit Basket" la....kat TV7 tiap Ahad....kartun nie...penuh dgn mesej yang bagus dan mendalam..yang aku suka tengok tu..pasal kartun2 semua nie NO.1, walaupun umur aku dah 25 tahun..kuikui :lol: :lol:............ lg 1 xkan la dia nk tulis yg dia test, n rasa camner.la korang nih...kucing dpt ikan mst la meleleh air liur.lak tu company byr..hihihi.. Tetapi trafik kuala lumpur sesak tiap tiap hari .harap kamu boleh fahami. its imposibble (ia mustahil) ,” katanya pada Ahad lalu di sini.Agensi yang hanya dikenali sebagai 3C itu menawarkan gadis-gadis jelita warga asing untuk dijadikan teman kepada sesiapa yang berminat mengikut tempoh tempahan dan negara asal ‘teman-teman segera’ yang terpilih.Selepas dipilih dan bayaran dijelaskan, ejen itu meninggalkan €˜call girl€™ berkenaan sambil memberitahu dia akan mengambilnya semula dalam tempoh sejam. €˜Call girl€™ pertama dikenali sebagai Anne ditemui kira-kira jam 11 malam manakala yang kedua, Mimi ditemui jam 1 pagi. MA: Kenapa muka lawa macam ini buat keje call girl?

Kalau dia orang tahu saya buat kerja macam ini, habislah saya. walaupun umur aku dah 25 tahun..kuikui..................................... Kalau desperado bujang bawak2lah berpuasa 6 dibulan syawal ni, lagi pekdah. aku xrasa la reporter tu xsebat.dia jamah pown mana korang tau kan? Yg laki orang dah mengenyam tak tahan nak tukar2 rasa berpoligamy lah mintak dengan bini nak kahwin satu lagi.. Dahlah kita bagi €˜free€™, kadangkala duit kita pun dia kebas. Macam tu senanglah, kita buat benda yang kita tahu dosa, nanti kita taubat.

datin ganu gersang-58datin ganu gersang-66datin ganu gersang-30

dia bersyukur kerana dapat hadir tuk buat persembahan...

One thought on “datin ganu gersang”